Keegi polegi ammu blogiauhindadest kirjutanud.

bestblog-header2016

Lauriita arvas siin mõned päevad tagasi, et ta on ilmselt viimane, kes lõpuks EBA teemal sõna võtab, aga aitan ta nüüd auväärsele eelviimasele kohale ja kirjutan ka. Aasta tagasi, kui toimus eelmine blogiauhindade hääletamine ja jagamine, oli minu blogi alles liiga värske. Õigemini olin ma järjekordselt [teist korda] võtnud oma aastatepikkuses blogimises ette puhta lehekülje, pakkinud vanad postitused parooli taha ja uues võtmes kirjutanud vaevalt vaid kümmekond lugu. Järgmine aasta, mõtlesin siis. Nüüd on see järgmine aasta käes. Esitasin oma blogi eluliste blogide kategooriasse. Seal kategoorias on kokku mingi 14392 blogi [okei, võib-olla veidi rohkem]. Aga jah, ma siis kandideerin. Lihtsalt sellepärast, et kõik teised kandideerivad ka. Lootus seitsme püsilugejaga esikolmikusse pääseda on ilmselgelt liiga ambitsioonikas. Ma pigem panustan oma osavõtuga osalejate arvukusse, et toota kirjutamismaterjali selle kategooria võitjatele, et nad saaksid pärast võitu muljetada, kui uskumatu see on, et just nemad on 14392 blogi seast esikolmikusse pääsenud. Selline õilis plaan. Eks tegelikult peab lihtsalt fun olema. Ega Eurovisioonile ei lähe ju ka kõik ometi mõttega, et nad esikoha saavad. Onju? Või ei ole? Ma ei teagi.

Enivei. Ma ise pole veel hääletanud. Hakkasin eile pisteliselt läbi vaatama neid blogisid, mis kandideerivad. Minu blogirull on viimase poolaastaga väga kokku kuivanud ning loetelust lugemistasandil tuttavad olid vaid mõned üksikud. Palju oli ajaveebe, mille olemasolust olen küll teadlik, aga mis ei kuulu [enam] minu lugemisvarasse. Leidsin mõned alla kümne postitusega alles hiljuti loodud blogid. Sirvisin erinevaid kirjutisi ning midagi uut enda jaoks ei leidnud. Kui mõne blogija viimased 2-3 postitust minu tähelepanu köitsid, siis leidsin nende järgnevast 2-3 postitusest midagi, mis minu mõttemaailmaga üldse kokku ei käinud. Aga ega kõigile ei peagi kõik meeldima ja vägisi iga kategooriat ma hääletama ei hakkagi.

Oma hääled selle aasta blogivõistluses saab anda siin. Eluliste blogide nimekirjas olen mina alt kolmas ehk kohal 14390.