Maikaaeg on saabumas.

Käes on kevad ja mul on kõik aeg palav. Sisetingimustes on tegelikult mul alati palav. Vahepeal mõtlen küll, et maikaga oleks ikka jube hea olla, aga seda saan lubada endale oma vabal ajal. Ja noh, ilmselt oleks mul maikaga samamoodi palav. Aga eile oli peaaegu et dressipüksipäev. Käisin field tripil saatjaks. Dressipükse ma küll ei kandnud, aga kummikud olid kaasas. Õpetlik käik oli. Kasvatuslikust küljest eelkõige. Ja lindude kohta sain ka veidi teada. Ja mere ääres tegin mõned pildid. Aga riiete teemal veel veidi jätkates olgu mainitud, et käisin Sangaris särke proovimas. No ei istunud need mulle selga eriti ideaalselt. Standardmõõtudele ma ei vasta ja varrukad on suht nibin-nabin parajad. Kõiki suurusi polnud kaupluses kohal ka ja niimoodi kõheldes ma ostud sooritamata ka jätsingi.

Avastasin juba päris kaua aega tagasi, et ma ei vaata enam üldse telekat. Sealt ei tule midagi vaatamisväärset. House of Cardsi vaatan ka nüüd hoopis veebis ETV lehel. Striimi pole ka viitsinud enam vaadata. Rohkem olen lugema hakanud, sest Hobbi viimane triloogia on ülipõnev. Ja siis ma leidsin veel ühe mängu, millega aega tappa. Agar.io. Suht sõltuvusttekitav. Paar õhtut olen ikka tundide viisi seda mänginud. Saab näha kui kauaks seda põnevust jätkub.
IMG_5155

3 thoughts on “Maikaaeg on saabumas.

    1. Selle õueriietusega on mul tegelikult samamoodi, et peab ikka jõhker vammus seljas olema pidevalt. Siseruumid on teine teema, koguaeg võiks poolaalasti käia 😀

Comments are closed.