„Mis saaks olla parem kui treenida ja higistada uues lahedas outfitis.”

read-and-write

Jõudsin ma vaevalt taastuda trenniriiete hinnatraumast, kui avastasin kodus, et saabunud on ajakirja Tervis Pluss selle kuu number. Kuna kevadisi märke näitav ilm mõjub hästi ka trennisoolikale, siis ei jäänud ajakiri öökapi nurgale tühja seisma, vaid võtsin lugemise kohe käsile. Loen ja lappan ning jõuan leheküljele, kus on neljalt inimeselt küsitud, mis on nende jaoks trennirõivaste juures kõige olulisem. Ja mida minu silmad saavad lugeda!? Ei vastatud mitte sellele, mis on trenniriiete puhul kõige olulisem, vaid kolm vastajat andsid mõista, et riided ongi trenni juures kõige tähtsam osa ja põhimõtteliselt peamiseks motivaatoriks, et ennast trenniga üldse vaevama hakata. Eks kõigil on erinevad pritoriteedid, aga lugeda, kuidas trenni jaoks riiete valik võtab kümme korda rohkem aega kui sõpradega väljaminekuks riiete valimine, on ikka väga võõras. Ma ei tea. Ilmselt kui mulle iga paari kuu tagant mingeid hilpe tasuta jagataks ja ma oleks mõne brändi reklaamnägu, siis laulaksin samasugust ülistuslaulu.

Aga juba eile sain omale vajaliku tuulepluusi. Võtsime suuna SportsDirecti. Naiste jaoks oli valikus kas roosa tuulepluus või roosa tuulepluus. Noh, roosa vastu pole mul eriti midagi, aga otsustasin veel ringi vaadata. Leidsin jalgratturite kraami juurest ühe ilusa oranži S suuruses jope, mis mulle päris kenasti selga sobis. Sobis siis selles mõttes, et sellel olid normaalsed lukuga taskud ja paar helkurelementi ka, mis hämaramal ajal kasuks tulevad. Kuna see jope maksis naeruväärselt vähe võrreldes hindadega, mida ma päeval veebis näinud olin, siis mõtlesin, et ostan ühe hilbu veel. Lühikesed püksid. Firma osas oli mul suht suva – peamine, et need näevad piisavalt tagasihoidlikud välja ja oleks taskutega. Ja et need ei oleks mingid ultralühikesed liibukad. Naiste osakonnast muidugi selliseid pükse ei leia. Meestele oli jällegi väga hea valik ning nii õnnestuski mul leida endale meelepärased püksid. Ahjaa, kui palju raha ma siis poodi ka jätsin? 32 eurot. Mõne kalli brändi uuest kollektsioonist poleks ma selle raha eest lühikesi püksegi saanud. Ja nüüd ei jõua ma ära oodata, et saaksin trenni teha, sest laenates lauseid Tervis Plussist, siis „mis saaks olla parem kui treenida ja higistada uues lahedas outfitis.” Eksole.

hilbud