Sain Far Cry 4.

farcry4

Sain eile lõpuks endale Far Cry 4. Vaatasin ja otsisin pikalt kõige paremat pakkumist ning läksin lõpuks ikka kasutatud mängu teed. Mängimiseni ilmselt ei jõua ma veel nii pea. Hetkel on mul pooleli Fable Anniversary Edition ja tegelikult peaksin mängima neid Xbox Goldist saadud mänge enne, kui mu tasuta saadud 1-kuune periood läbi saab. Aga noh, sellise loogika järgi ma ei saagi ühtegi oma valitud mängu kunagi mängida.

Enivei, Fable mängin läbi. Alan Wake tuleks ka lõpuni teha, kuigi missioonid stiilis jookse-punktist-A-punkti-B materdavad kogu story maatasa. Kuigi Far Cry tuleb ikkagi enne Alan Wake’i ilmselt. Ja kui Far Cry tehtud, siis on plaan Metal Gear Solid Phantom Pain käsile võtta. See on ka paras monstermäng, mida jätkub kümneteks tundideks. Muidugi vahepeale jääb periood, kus ma selle mängu endale soetama pean.