Trennist ja mängimisest.

Seadsin Endomondos selle aasta eesmärgiks joosta 300 kilomeetrit. Kui eelmise aasta statistikat vaadata, siis jooksin kokku 258 kilomeetrit (mis oli ausalt öeldes päris suur üllatus), siis peaks 300 ka täitsa tehtav olema. Olen nüüd vaikselt jõuharjutusi juba mõnda aega teinud ja jõuludeks saadud hantlid on heaks motivaatoriks (ja treeningvahendiks). Jõuluks hantlid oli muidugi täitsa mu enda soov, mis minu rõõmuks täitus. Põhimõtteliselt võiks ka suusatamisele mõelda, aga ma veel ei tea, kas kuskile selle mõne päevaga juba rajad sõidetud on.

Suure innuga sai Assassin’s Creedi II osa ostetud, aga mänginud olen seda jõudnud vaid kaks korda. Praegune uus vaimustus on hoopis Heartstone: Heroes of Warcraft, mida juba mitu päeva mänginud olen. Kaardimäng, kus edu sõltub suuresti sellest, kuidas pakist kaarte kätte jagatakse. Striimi vaatamine viskas mingi aeg suht üle, aga eile oli jälle päris lahe (peamiselt seetõttu, mis tšätis toimus ja mängu vaatamisele ma eriti ei keskendunud). Enivei, hakkangi nüüd vaatama. Täna päris uue päeva esimeste tundideni vaadata ei plaani. Homme vaja varakult linnas tööl olla. Kaks veel jäänud.