Veel leidub jääd.

Drooni lennutama jõuan viimasel ajal vähem kui tegelikult soovi oleks. Kolmapäeval käisin tiirutamas, aga siis jäi viimane lõpp juba liiga hämarasse ja mingit head materjali ei saanud. Laupäevane lennutamine oli aga veidi produktiivsem. Käisin Pirgu terviseraja juures ning tegelikult ei suutnud viimse hetkeni otsustada, mida ma teha tahan. Drooni lennutada? Niisama pildistamisega kätt harjutada? Discgolfi mängida? Lõpuks kujunes olukord nii, et lennutasin akud tühjaks ja seejärel liitusin mänguga.

Kuna ma alles lennutamist ja lennu pealt filmist harjutan, siis mingeid hiilgavaid meistriteoseid ma luua ei suuda. Aga vähemalt on iseenda jaoks jälg järjekordse video kujul maha jäetud. Tulevikus, kui peaks videonduses minust asja saama, on hea tagantjärgi vaadata, mismoodi ma alustasin. Ja kui ei saa asja, siis on vähemalt hea meelde tuletada, miks ma ei peaks sellise asjaga tegelema.

Ostsin eelmine nädal 1 TB välise kõvaketta. Paratamatult kipub arvuti kõvaketas droonimaterjali tõttu väga kiiresti täis saama, sest kui materjali töötlema hakata, läheb teine samapalju kettamahtu veel kasutusse. Reaalselt olin ükspäev silmitsi olukorraga, kus mul nii kodu- kui tööarvutis oli vaba ruumi veidi üle ühe gigabaidi. Ja noh, suurt ekraani oleks tegelikult ka vaja. Päris tihti tuleb ette igasuguseid kujundustöid, mille jaoks 13″ ekraan kribuks jääb. Kuna aga video ja kujundus pole mu põhitöö, siis siiani on väiksest ekraanist piisanud.

Jälgi Facebookis või telli uudisvoog: