Võiks veidi veel midagi süüa.

Ühel õhtul voodis enne magamajäämist mõtlesin, et tahaks veel süüa midagi. Õhtusöögiks sõin ju ainult salatit, suht kerge kõhutäis ja pole ime, et tahaks veel midagi näksida. Ja pärast salatit olin söönud vaid mõned küpsised. Olin veel õhtul teinud tavapärasest pikema jalutuskäigu. Lõunaks oli ka kõigest supp. Ega supist saagi kõhtu korralikult ülejäänud päevaks täis. Kaks rukkipala eineleiba sõin tegelikult ka: ühe enne lõunat ja teise pärast. Ahjaa, lõunaks võtsin ju üle pika aja koorese magustoidu ka. Ja šokolaadi sõime. Sellel õhtul ma siiski rohkem ei söönud.

Aga ühed ülihead toiduained olen avastanud enda jaoks. Kinoa ja kikerherned. Sattusin Abu Dhabis olles poest valmis salateid valides ühe sellise peale, kus mõlemad sees olid. Täpset koostist ei taibanud ma endale karbilt jäädvustada, et samasugust salatit ise reprodutseerida, kuid kinoa ja kikerherned on nüüd nädala jagu minu toidulaual olnud. Lisaks olen salatisse pannud jääsalatit, rukolat ja paneeritud kala. Kastme segasin kokku palsamiäädikast, oliiviõlist, sidrunimahlast ja teelusikatäiest pruunist suhkrust. Tunnen end selliseid asju toidu valmistamisel kasutades nagu Jamie Oliver.

Jälgi Facebookis või telli uudisvoog: